viernes, 16 de mayo de 2014

MARIA PARRADO

MARIA PARRADO EN LAS AUDICIONES ACEGUES.
 Maria Parrado té 12 anys i ve Chiclana de la Frontera (Cadiz). Canta amb molt sentiment i emoció el tema Torno a veure't de Malú i Pablo Alborán. Malú va quedar encantada es va girar i va tancar el seu equip. La petita artista no va poder aguantar l'emoció i va esclatar en llàgrimes d'alegria.

Malú abraçava a Maria a l'escenari i ens confessava: "Nosaltres ja ens coneixíem". Al final Malú i Maria van cantar juntes sobre el plató de La Veu Kids, el tema Blanc i Negre


.http://www.telecinco.es/lavozkids/programas/audiciones-a-ciegas-27-02-2014/actuacion-Maria-Volver-verte_2_1755630144.html




PRIMERA BATALLA

Maria se enfrenta aamb la seva companyes i el seu company: Paola , Iraida y Áaron. Van cantar la canço de Pablo Alboran de Miedo. La desició de Malú va ser elegi a María perqué te una veu molt timida i ella també es timida, i tenia que saca poca poc la seva veu.



http://www.dailymotion.com/video/x1gzjl6_las-batallas-de-la-voz-kids-2%C2%BA-equipo-de-malu-maria-iraida-paola-y-aaron-miedo_shortfilms





Tenia que fer la segona batalla pero, en el equip de malú eran 5 nens i nenes que cantaven i Malú tenia que elegi a dos per que pasin directament a la final. La primera que va pasar a la final va ser María.


En la gala final en el equip de Malú eren Maria Aaron i Pilar. Cada un va fer una canço. Maria Parrado va cantar la canço de Quien de Pablo Alboran, Pilar  va cantar la canço de Amor de San Juan i Áaron va cantar la caço de Vencer el Amor.

La decisió de Malú i el seus ajudants del programa van decidir que la ganadora de ells tres tenia que ser Maria Parrado, posaba mols sentiments a la canço que cantaba, i teniam que descubrir poc a poc el sentiments que tenia dintre seu.


http://www.telecinco.es/lavozkids/programas/gala-final-20-03-2014/actuacion-Maria_2_1766655165.html 





FINAL DE LA VOZ KIDS

Maria Parrado es enfrentava a dos companys més, amb Triana i amb  Raúl. Els tres eran un genis de la canço. Maria Parrado del equip de la Malú va cantar la canço de Lucía de Juan Manuel Serrat, Triana del equip de Rosario va cantar la canço de Maria de la O i el Raúl va del equip del David Bisbal va cantar la canço de tanto. I despres de cada actuacío de cada un despres cantavan cada cantan amb el seus coach una canço Maria Parrado amb MAlú van cantar la canço de Ni un Segundo. Triana amb Rosario van cantar la canço de  Mi son . Raúl amb David Bisbal van cantar la canço de Mi princesa. 

Maria Parrado

 Raúl



Triana




AUTACIO FINAL DE MARIA

http://www.telecinco.es/lavozkids/programas/gala-final-20-03-2014/actuacion-final-Maria-Lucia_2_1766655173.html

AUTUACIÓ FINAL DE MARIA AMB MALÚ

http://www.telecinco.es/lavozkids/programas/gala-final-20-03-2014/Malu-Maria-cantan-segundo_2_1766655182.html


El públic va decidir que la guanyadora de la primera edició de la Voz Kids i va ser Maria Parrado. La nena va plurar de emoció perque no su esperava.




LA GUANYADORA DE LA VOZ KIDS AMB LA SEVA COACH I LA SEVA IDOLA.




De haber guanyat la voz kids Maria Parrado va fer un nou CD  que es diu Maria Parrado y te 8 cançons.
- Tanto
- Singnificado del amor
- Miedo
- Perdonamé
- Te echado de menos
- Donde esta el amor
- Solamente tu
- Quién





No hay comentarios:

Publicar un comentario